onsdag 27 juli 2011

Mc-tur till Hässleholm

Jag och sambon åkte ner till Hässleholm i söndags. På mc så klart! Det blev en resa det :)! Det regnade och blåste något fruktansvärt. På väg ner tog det minst dubbla tiden pga alla kastvindar. Det gick helt enkelt inte att hålla hastigheten på motorvägen för det var för farligt. Väl framme var vi djupfrysta, stela och blöta. Då var det skönt att komma in och värma sig hemma hos en vän till sambon. Hon var nere och hälsade på sin pappa och vi passade på att hälsa på henne. Jag träffade A för första gången och hon var jättetrevlig. Hela familjen var supertrevlig :). Vi fick grillat kött med gorgonzola, potatis och god sallad, som toppades av med kladdkaka. Det kändes helt underbart att få sitta på något annat än hojen och frysa ;).

När vi återfått kroppstemperaturen något var det dags att åka hem igen. Det var inte med glädje man satte på sig alla mc-kläder igen kan jag tala om. Det kändes som att vi hade åkt till världens ände och aldrig skulle kunna komma hem igen. Det hade varit skönare att sova över och åka dagen efter men eftersom sambon fortfarande hade en veckas jobb kvar var det bara att bita i det sura äpplet och åka tillbaka hem samma kväll. Vi märkte att vi verkligen behövde skaffa en vettig intercomradio och en bättre hjälm till mig så att vi skulle kunna prata med varandra medan vi åker. Det skulle ha underlättat en massa.

Men hemresan gick mycket snabbare än ditresan, vilket kändes jätteskönt. Det regnade fortfarande och det var en hel del dimma så sikten var inte den bästa men det var inte lika hemska kastvindar så det gick att hålla hastigheten mycket bättre. Varje stad vi åkte förbi gav nya krafter att komma hem. Det var som om vi kände lukten av hemma och fick nya krafter. Vi var hemma först efter 12 på natten och hade åkt hemifrån ca halv två. Snacka om att vara mör i kroppen :).

Lilleman skulle sova hos mormor och morfar, vilket var jätteskönt. Då slapp vi tänka på honom under dagen. Han tycker så mycket om att "leka momor o leka moffa osså" så det var inga problem där alls :). Storebror S passade alla hundarna mot saftigt med betalt så alla var nöjda och glada ;).

Klart slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar