torsdag 4 augusti 2011

Lilleman på vift

Lilleman är ute och reser i vida världen :). Han är i Danmark med sin farmor och gammelfarmor på en övernattningsresa. Han var mycket förväntansfull över att åka den stora båten. På torsdagmorgonen pratade han mycket om det när jag gjorde honom iordning och packade ner alla saker han skulle ha med. Sedan åkte vi in till Stena Danmarksterminal för att möta farmor och gammelfarmor. Pappa och lilleman stod och tittade på båten medan vi väntade in farmor. Sedan var det dags att säga hejdå. Bådejag och pappa fick varsin puss av lilleman och sedan var han upptagen med annat och brydde sig inte om oss längre ;).

Vi åkte hem för att fortsätta meka med sambons mc. Vi har hållit på i nästan en vecka nu och vi har båda svår abstinens :(. Jag hoppas verkligen vi blir klara imorgon. Håll tummarna!

På fredag efter 17 kommer lilleman hem till Sverige igen. Hoppas allt har gått bra. Om det har gått bra med allt så kan lilleman stanna hos farmor ytterligere en natt, vilket underlättar mekandet en hel del :). Förhoppningsvis kan vi åka ut på en mc-tur tillsammans :).

Klart slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar